Probalans Baby

Ravnoteža je bitna

pogotovo kad je riječ o probavi

NOVO! KAPI ZA DOJENČAD
I DJECU - PROBALANS BABY

Što je PROBalans?

Inovativna formula hrvatskih stručnjaka

PROBalans je inovativni dodatak prehrani s visokom koncentracijom triju dobro poznatih vrsta dobrih bakterija i dodatnom, jedinstvenom kombinacijom sastojaka za još učinkovitije djelovanje. Namijenjen je prirodnom uravnoteženju probave i metabolizma.

„Dobre“ bakterije mliječne kiseline uobičajeno se nalaze u probavnom traktu te čine crijevnu mikrofloru. Ravnoteža crijevne mikroflore iznimno je važna kako za probavu i održavanje funkcije crijevne sluznice tako i za optimalno funkcioniranje imunološkog sustava. Crijevna flora može biti narušena brojnim vanjskim čimbenicima kao što su stres, nezdrava prehrana, uzimanje antibiotika, virusnim i bakterijskim infekcijama, prekomjernom konzumacijom alkohola te mnogim drugim.

Istovremeno djelovanje dobrih bakterija mliječne kiseline, cinka, vitamina B6, apigenina i ekstrakta paprene metvice tvori inovativnu formulu koja sinergijski djeluje na probavu i metabolizam.

Prednosti PROBalansa

Inovativna formula – sinergijsko djelovanje korisnih bakterija mliječne kiseline, vitamina B6, apigenina, cinka, ekstrakta paprene metvice.

Pogodno za vegetarijance i vegane
(kapsula biljnog podrijetla).

Povećana razina preživljavanja
korisnih bakterija u crijevima
(želučanootporna kapsula).

Način upotrebe

Odrasli i djeca starija od 12 godina Djeca od 6 do 12 godina
Doziranje 2 kapsule dnevno 1 kapsula dnevno
Način uzimanja kapsulu popiti s pola čaše tekućine, neovisno o obroku kapsulu popiti s pola čaše tekućine, neovisno o obroku
Vrijeme uzimanja ujutro i navečer ujutro

Napomena:
za vrijeme liječenja antibioticima, proizvod uzeti najmanje tri sata nakon uzimanja antibiotika. Za postizanje zadovoljavajućeg učinka, PROBalans kapsule treba uzimati najmanje 10 dana.

Ova inovativna formula, nad kojom je zatražena patentna zaštita, u potpunosti je razvijena od strane hrvatskih stručnjaka.

PREUZMITE UPUTU

Zid zdravlja

Kontakt

PharmaS® Hrvatska – Popovača
Industrijska cesta 5
Potok
44 317 Popovača

PharmaS® Hrvatska – Zagreb
Radnička cesta 47
10 000 Zagreb
+385 1 5509 375

bezreceptni@pharmas.hr
www.pharmas.hr

(c) PharmaS 2013. Sva prava pridržana.

PharmaS

Tvrtka PharmaS osnovana je 2009. godine s ciljem osmišljavanja i proizvodnje inovativnih lijekova, preparata te dodataka prehrani. Temelj naše tvrtke je gotovo 200 visokoobrazovanih domaćih stručnjaka iz područja farmacije koji svojim svježim idejama i inovativnim pristupom uvijek teže napraviti najbolji proizvod na tržištu.

Naše tri vrijednosti, inovativnost, brižnost i kvaliteta vidljivi su u svakom segmentu našeg poslovanja, od inovativnih formula, načina proizvodnje pa sve do ambalaže i ljudskog pristupa krajnjem korisniku.

Cilj nam je biti fleksibilna i dobro organizirana kompanija koja će prepoznati prilike i promjene na tržištu te brzo i kvalitetno na njih reagirati.

Svojim znanjem i radom želimo u Hrvatskoj i u regiji osigurati visokokvalitetne lijekove dostupne širokom krugu ljudi te na taj način pridonijeti unapređenju kvalitete života svakog pojedinca.

info@pharmas.hr
www.pharmas.hr