Probalans Baby

Ravnoteža je bitna

pogotovo kad je riječ o probavi

NOVO! KAPI ZA DOJENČAD
I DJECU - PROBALANS BABY

Što je PROBalans?

Inovativna formula hrvatskih stručnjaka

PROBalans je inovativni dodatak prehrani s visokom koncentracijom triju dobro poznatih vrsta dobrih bakterija i dodatnom, jedinstvenom kombinacijom sastojaka za još učinkovitije djelovanje. Namijenjen je prirodnom uravnoteženju probave i metabolizma.

„Dobre“ bakterije mliječne kiseline uobičajeno se nalaze u probavnom traktu te čine crijevnu mikrofloru. Ravnoteža crijevne mikroflore iznimno je važna kako za probavu i održavanje funkcije crijevne sluznice tako i za optimalno funkcioniranje imunološkog sustava. Crijevna flora može biti narušena brojnim vanjskim čimbenicima kao što su stres, nezdrava prehrana, uzimanje antibiotika, virusnim i bakterijskim infekcijama, prekomjernom konzumacijom alkohola te mnogim drugim.

Istovremeno djelovanje dobrih bakterija mliječne kiseline, cinka, vitamina B6, apigenina i ekstrakta paprene metvice tvori inovativnu formulu koja sinergijski djeluje na probavu i metabolizam.

Prednosti PROBalansa

Inovativna formula – sinergijsko djelovanje korisnih bakterija mliječne kiseline, vitamina B6, apigenina, cinka, ekstrakta paprene metvice.

Pogodno za vegetarijance i vegane
(kapsula biljnog podrijetla).

Povećana razina preživljavanja
korisnih bakterija u crijevima
(želučanootporna kapsula).

Način upotrebe

Odrasli i djeca starija od 12 godina Djeca od 6 do 12 godina
Doziranje 2 kapsule dnevno 1 kapsula dnevno
Način uzimanja kapsulu popiti s pola čaše tekućine, neovisno o obroku kapsulu popiti s pola čaše tekućine, neovisno o obroku
Vrijeme uzimanja ujutro i navečer ujutro

Napomena:
za vrijeme liječenja antibioticima, proizvod uzeti najmanje tri sata nakon uzimanja antibiotika. Za postizanje zadovoljavajućeg učinka, PROBalans kapsule treba uzimati najmanje 10 dana.

Zid zdravlja

Kontakt

PharmaS® Hrvatska – Popovača
Industrijska cesta 5
Potok
44 317 Popovača

PharmaS® Hrvatska – Zagreb
Radnička cesta 47
10 000 Zagreb
+385 1 5509 375

bezreceptni@pharmas.hr
www.pharmas.hr

(c) PharmaS 2013. Sva prava pridržana.

PharmaS

Tvrtka PharmaS osnovana je 2009. godine s ciljem osmišljavanja i proizvodnje inovativnih lijekova, preparata te dodataka prehrani. Temelj naše tvrtke je gotovo 200 visokoobrazovanih domaćih stručnjaka iz područja farmacije koji svojim svježim idejama i inovativnim pristupom uvijek teže napraviti najbolji proizvod na tržištu.

Naše tri vrijednosti, inovativnost, brižnost i kvaliteta vidljivi su u svakom segmentu našeg poslovanja, od inovativnih formula, načina proizvodnje pa sve do ambalaže i ljudskog pristupa krajnjem korisniku.

Cilj nam je biti fleksibilna i dobro organizirana kompanija koja će prepoznati prilike i promjene na tržištu te brzo i kvalitetno na njih reagirati.

Svojim znanjem i radom želimo u Hrvatskoj i u regiji osigurati visokokvalitetne lijekove dostupne širokom krugu ljudi te na taj način pridonijeti unapređenju kvalitete života svakog pojedinca.

info@pharmas.hr
www.pharmas.hr